Bio- MEYISUN  fonálbeültetés

   Egyike vagyok azon kevés orvosoknak Magyarországon, aki a keleti hagyományos orvoslás ősi technikáját megtartva, az akupunktúrában innovatív lépésnek számító eljárását alkalmazza.
   Nagy hangsúlyt fektetek a fonálbeültetés elsődleges funkciójára, a fájdalomcsillapításra.
Az izommerevség ellazítása, az idegvégződések felélesztése fájdalomcsökkenéshez vezet. A megfelelő akupunktúrás pontok stimulálása neurológiai rendellenességek helyreállítását segíti elő. Porcos területeket kivéve a több mint 1200 ismert akupunktúrás ponton használható.

A kezelés mellékhatásoktól mentes. A következő esetekben különösen jól alkalmazható:
  • izületi betegségeknél (pl. boka, váll, könyök, térd, derék tájékán)
  • gerincpanaszoknál
  • seprűvénák eltüntetésénél.
A fonálbeültetés gyakoriságát az adott eset határozza meg. Általában 2-3 - szor célszerű alkalmazni. Akut betegségnél a teljes gyógyulásig 1-3 kezelés is elegendő. A krónikus betegségeknél a betegségtől függően 3-6 alkalom is szükséges lehet.
   Az eljárás során - előzetes érzéstelenítést követően - felszívódó szálakat (burgonya-és kukoricacsíra kivonata) fűzök be a bőrbe akupuntúrás tű segítségével, 3-5 mm mélységbe. Nem áll fenn így a veszélye, hogy egy fontosabb ideg, vagy ér megsérüljön. Az alkalmazott területeken (pl. boka, térd, könyök, váll, derék tájékán) a fájdalom elmúlik. A fonalak 5-7 hónap leforgása alatt teljesen felszívódnak, egy erőteljes kollagénrost-hálózatot hagyva maguk után, mely támaszként szolgálva a bőrnek feszesebbé és fiatalossá teszi azt. Így Anti-aging keretében is felhasználható. Tehát, ha feszes bőrre vágyik, és mellőzné a klasszikus terápiát, létezik egy gyorsabb, kevésbé fájdalmas megoldás, BIO-Meyisun, felszívódó szálas kezelés formájában. Emelő, hidratáló, zsírbontó, azonnal látható és hosszú távú fejt vált ki a problémás területeken, úgy mint szemöldök, szájszöglet, ajkak, állvonal tájékán.
A kezelés mellékhatásoktól mentes. Nem okoz allergiás reakciókat.
Jótékony hatásaként tartjuk még számon, hogy növeli a bőr metabolizmusát, javítja a vérkeringést, és aktiválja a limfa keringését.