Termékeink különlegességeA Réka szappanokba kizárólag gondosan összeválogatott alapanyagokat teszünk. A minőség számunkra akkor a legbiztosabb, minél inkább tudjuk ellenőrizni az alapanyagok előállítását és a gyártási folyamatot, ezért szappanjainkba hazánkban előállított napraforgó olajat használunk, ezen kívül a gyógynövények (levendula, körömvirág, menta, citromfű) és a 100%-os tisztaságú, bevizsgált illóolajok (levendula, menta, citromfű) szintén magyar munkaerő által készült termékek, magyar kezek munkáját dicséri.

Szappanjaink nem tartalmaznak tartósítószert, szintetikus illatanyagot, vagy mesterséges színanyagot. A szappanok készítéséhez felhasznált színezőanyagok és illatanyagok kizárólag gyógynövények és illóolajok, amelyek önmagukban is számos jótékony hatással rendelkeznek. Így a Réka szappanok nemcsak bőrbarátok, környezetbarátok, hanem jól tisztítanak és gyengéden ápolnak.

Portékáink kizárólag kézimunkával, nagy odafigyeléssel és lelkes munkával születnek.

Minőségű termékeink gyártása során a kozmetikumok helyes gyártási gyakorlata (GMP) MSZ ISO 22716:2008 szabvány előírásait alkalmazzuk.